Best Western Hotel Eiffel Cambronne

Detta hotell ingår i Best Western-kedjan och är inte så speciellt stort men har ändå ett bra läge där man till fots kan utforska mycket av Paris. Totalt sätt har hotellet 31 gästrum som alla är modernt renoverade med fräscha toaletter. Standarden på hotellet är 3 stjärnor och ligger i klass med många svenska hotell.

Hotellet är beläget drygt 15 minuters promenad söder om Eiffeltornet och runt hotellet har du flera Metrostationer inom några hundra meter. Mycket av de centrala sevärdheterna ligger norr och öster om hotellet men precis som alltid är det omöjligt att bo nära allting i en stad som Paris. Det kan röra sig om många kilometer inom centrum.

Det finns enklare frukost att få på hotellet men med ett bra läge och härliga caféer och restauranger runt hörnen finns det kanske knappt någon anledning att vända sig till hotellet för mat. Hotellet har även en liten bar för den som är sugen på att koppla av en stund innan man beger sig iväg eller går och lägger sig.

Hotellrummen är inte så stora men heller inte för små och är moderna med bra sängar, luftkonditionering, platt-TV, telefon (inkl. gratis lokalsamtal), gratis wi-fi, skrivbord m.m. Hotellrummen städas varje dag och om du behöver värdeförvaringsskåp så finns de i anslutning till receptionen.

Personalen på hotellet är flerspråkig och tillhandahåller tjänster som barnpassning, transporter och tvättjänster. Receptionen är öppen dygnet runt så det är inga problem att komma i kontakt med personalen.

Incheckningstiden på hotellet börjar redan kl. 12:00 vilket är väldigt tidigt. Däremot checkar man ut senast kl. 01:00 vilket gör att du kanske tvingas betala för ett extra dygn om du inte reser hem tidigt på morgonen.

från 771 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Paris

Detta finns nära hotellet...