Hotel Odessa Montparnasse

Hotellet Hotel Odessa Montparnasse är billigt tvåstjärnigt hotell i södra delen av Paris centrum. Härifrån har du ca 2,7 km till Notre Dame i norr och 1,4 km till Luxembourgpalatset i nordväst.

Runt hotellet finns ett stort antal restauranger, caféer och shoppingmöjligheter. Här finns även flera Metrostationer i närheten av hotellet som gör att du snabbt kan ta dig vidare till olika platser i Paris.

Hotellrummen är enkla men ändå väldigt fräscha och här finns några olika typer av hotellrum att välja på och upp till fyrabäddsrum. På hotellrummen finns där förutom säng och toalett även eget skrivbord, satellit-TV, telefon, och gratis wi-fi. Det finns även barnsängar och spjälsängar till tillgå för den som behöver det.

Hotellrummen är även ljudisolerade för att skydda från stadsbruset utanför och från andra hotellgäster. För den som önskar finns det strykjärn och strykbräda till få om man efterfrågar det i receptionen. Det finns även rumsbetjäning under begränsade tider.

Hotellpersonalen på Hotel Odessa Montparnasse är flerspråkig och receptionen på hotellet har öppet dygnet runt. Det finns även värdeförvaringsskåp att använda i anslutning till receptionen. Om du vill ha hjälp med att boka guidade turer eller biljetter till något evenemang så kan hotellpersonalen hjälpa dig med detta.

Hotellet kan hjälpa dig med barnpassning och tvätt om du även skulle efterfråga någon av dessa tjänster.

från 902 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Paris

Detta finns nära hotellet...