Hotel Odyssey by Elegancia

Om man är på jakt efter ett litet tvåstjärnigt hotell i centrala Paris så är Hotel Odyssey by Elegancia ett bra alternativ som inte är för dyrt. Hotellet är beläget på norra sidan om floden Seine och inom gångavstånd till både Louvren, Notre-Dame och många andra populära platser.

I hotellets direkta omnejd så finns där flera barer, restauranger och affärer så du behöver inte gå långt från hotellrummet för att hitta det.

Hotellets placering i förhållande till tunnelbanestationer är dock inte helt perfekt. Närmsta station för Metro-systemet är Sentier och Les Halles som ligger ca 500 m från hotellet. Däremot har du ytterligare 3 stationer inom 700 m.

Hotellets inredning och design bär på en futuristisk anda men som ändå känns hemtrevlig på något sätt. Starka färger används på väggarna och valet av möbler och belysning har långt ifrån en antik känsla men det knyts ihop väldigt bra och det ger en fräsch känsla.

Hotellet är inte så stort och har bara 29 rökfria gästrum att välja mellan. Det kan därför vara en god idé att boka i tid om ni vill bo på detta hotell. Trots de få antal rummen så har hotellet ändå en egen bar och receptionen är öppen dygnet runt. Hotellrummen städas dagligen och det finns möjlighet att få så väl barnpassning som transport till och från flygplatsen.

Frukost serveras varje dag mot en tilläggsavgift och det finns även rumsservice att få under vissa tider på dygnet. Det finns även ett företagscenter som kan bistå med hjälp för er som är affärsresenärer.

Hotellrummen är som sagt fräscha med en kombination av färgstarka färger och moderna möbler. Alla rummen har klimatanläggning, premiumsängar, märkläggningsgardiner och är ljudisolerade.

Det finns både platt-TV, skrivbord, gratis tidning och wi-fi att ta del av på rummet. Hotellrummen har även värdeförvaringsskåp så du kan förvara saker på ett säkrare vis än i resväskan.

från 708 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Paris

Detta finns nära hotellet...