K&K Hotel Cayre

K&K Hotel Cayre är ett ganska stort hotell med 125 gästrum och en standard på fyra stjärnor. Hotellet är beläget i centrala Paris på den södra sidan om Seine med en dryg kilometers promenad norrut till Grande Roue och Louvren.

Om du vill använda tunnelbanan så ligger stationen Rue du Bac inte ens 100 m från hotellet. Den linjen som passerar stationen tar dig norrut mot Sacré-Coeur eller längre söderut i staden.

Hotellet har en fräsch stil och rummen är trevliga. På hotellet hittar du bar, fitnessanläggning och möjligheten att få spabehandlingar. Hotellet är väldigt charmigt och med rumservice och en balkong på rummet så är receptet för vad som behövs för att göra det romantiskt även klart.

Hotellet har 7 våningar och det finns möjlighet att få rum med utsikt ut över staden med Eiffeltornet i sikte. Många hotellrum har dock fransk balkong mot en trevlig innergård vilket också är trevligt.

Hotellrummen på K&K Hotel Cayre har premiumsängar för ökad komfort, ljudisolerade rum och det finns även allergitestade sängkläder att få. Alla rum har givetvis ett eget badrum bestyckade med dusch/badkar, gratis toalettartiklar och hårtork.

Förutom det så hittar du ett skrivbord, telefon, TV, gratis tidningar och värdeförvaringsskåp på rummet. Hotellrummen städas även dagligen.

från 1532 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Paris

Detta finns nära hotellet...