Meliá Vendome

Meliá Vendome är ett fyrstjärnigt hotell beläget inte långt från Tuilerieträdgården i Paris. Det är här du hittar det kända Pariserhjulet (Grande Roue) som byggdes i början av 1900-talet. Intill trädgården hittar du även Place de la Concorde (Endräktsplatsen) som är en väldigt stor plats som bland annat rymmer Luxorobelisken. Här har du även fri sikt mot Triumfbågen som ligger drygt 2 km bort.

Det är ingen tvekan om att hotellets läge är både centralt och nära till väldigt många sevärdheter värda att besöka. Du har inom ett par kilometer även tillgång till Notre-Dame och Louvren.

Paris är dock en stor stad och det är inte alltid man vill bränna energin på att gå till allting och därför är det skönt att metrostationen Concorde som ligger precis vid trädgården finner sig inom ett gångavstånd på ca 100m.

Hotellet är medelstort och har totalt 83 gästrum fördelade över 6 våningar och alla är rökfria. Hotellet har en bar och serverar frukost varje dag. Det finns även möjlighet att använda rumsservice under begränsade tider.

Hotellet har ett företagscenter och en konferenslokal som är drygt 20m långt. Det finns även mötesrum att tillgå om du är affärsresenär och har behov av dessa faciliteter.

Receptionen är öppen dygnet runt och hotellet kan bistå med tvättmöjligheter, bagageförvaring och kemtvätt.

Hotellrummen är fräscha och stilrent inredda med bland annat skrivbord, platt-TV, premiumsängar och minibar. Alla hotellrum har även tillgång till gratis wi-fi, luftkonditionering, styrkjärn och värdeförvaringsskåp.

Hotellrummen på Meliá Vendome städas dagligen och om du ska checka in gör det först vid 14:00 och utcheckning ska ske senast kl 12:00.

från 1786 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Paris

Detta finns nära hotellet...