Mercure Paris Opera Grands Boulevards

Mitt i norra delen av Paris centrum hittar vi Mercure Paris Opera Grands Boulevards som är ett trestjärnigt hotell med väldigt moderna och fräscha hotellrum. I hotellets närhet hittar du förutom restauranger och barer även Grand Rex Cinema och massor av museum.

De stora landmärkena och sevärdheterna för Paris ligger inte i direkt anslutning till hotellet utan de närmsta är förmodligen Louvren som ligger 2,3 km söder om hotellet Notre Dame ytterligar 500m längre ner. Ungefär lika långt norrut hittar du Sacré-Coeur så det är inte svårt att förstå att hotellet ändå har ett bra utgångsläge för att uppleva Paris stadskärna.

Mercure Paris Opera Grands Boulevards har totalt 49 gästrum som alla är rökfria. Det finns frukost att få som tilläggstjänst och det finns även bar att koppla av i på kvällarna. Hotellrummen städas dagligen och är utrustade med luftkonditionering för att göra varma sommardagar behagligare.

Hotellrummen är rymliga för att vara franska och erbjuder premiumsängar och mörkläggningsgardiner för att minimera ljusinläpp. För den som vill koppla av en stund på hotellrummet finns det platt-TV med ett stort utbud av satellitkanaler och premiumkanaler. Badrummen är utrustade med badkar eller dusch och det finns även hårtork för den med lite längre hår. Du kan även få strykjärn och strykbräda på begäran.

Rummen benämns som ljudisolerande och har förutom allt det som redan nämnts även en minibar och värdeförvaringsskåp. Det finns gratis wi-fi och även skrivbord som gör det lättare att utföra arbetsuppgifter.

Receptionen på hotellet är öppen dygnet runt och personalen är givetvis flerspråkig. Det finns bagageförvaring för den som behöver det och även datorer att använda sig av om du av någon anledning behöver det.

Incheckning sker mellan lunch kl. 12:00 och midnatt. Utcheckning ska ske senast kl. 12:00. De 49 hotellrummen som finns på Mercure Paris Opera Grands Boulevards är spridda över hotellets 6 våningar.

från 1019 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Paris

Detta finns nära hotellet...