Pullman Paris Tour Eiffel

Vill man bo på ett hotell med hög standard, bra läge och en oslagbar vy från rummet så är Pullman Paris Tour Eiffel ett säkert kort. Hotellet är ganska stort med sina 430 rökfria rum och när du bokar har du möjlighet att välja en utsikt mot trädgården på baksidan eller Eiffeltornet på framsidan. Perfekta hotellrum om ni önskar en härlig stämning och romantik under er vistelse i Paris.

Hotellet har en omtyckt och bra frukost och du kan välja till det i samband med bokningen om du önskar få det. I övrigt har hotellet både restaurang och bar som man kan vända sig till om önskar mat eller lättare förtäring innan man beger sig av för att upptäcka Paris.

Som företagsresenär finns här goda möjligheter att arrangera möten i något av de 23 mötesrummen som finns på hotellet. Där finns även ett företagscenter som du kan vända dig till om du behöver hjälp att arrangera en större träff med t.ex. catering eller hyra utrustning.

Hotellrummen är ljudisolerade och är utrustade med premiumsängar för att du ska sova gott och inte störas av andra gäster. I varje hotellrum hittar du AC och klimatanläggning, minibar, kaffebryggare, badrockar, tofflor och strykjärn.

Du hittar även en 42-tum plasma-TV i varje rum med satellitkanaler om du blir rastlös framåt kvällen eller om vädret stoppar dig från att lämna hotellet. Här finns även telefon, gratis wi-fi och ett skrivbord att använda.

På hotellet finns ett gym som har öppet dygnet runt och vid receptionen hittar du värdeförvaringsskåp. Receptionen har öppet dygnet runt och kan hjälpa dig med bagageförvaring om du så önskar. Avslutningsvis finns även conciergetjänster på hotellet om det är något du önskar använda.

från 2460 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Paris

Detta finns nära hotellet...