Splendid Etoile Hotel

Hotellet Splendid Etoile är ett fyrstjärnigt hotell med ett perfekt läge precis intill Triumphbågen som ses från flera av hotellrummens fönster. Avståndet är drygt 150m vilket tar bort mycket av bruset från bilarna även om där är en del intilliggande trafik i närområdet.

Hotellet håller en väldigt hög standard och klass på så väl hotellets faciliteter som på hotellrummen själva. Totalt sätt är där 57 gästrum vilket inte gör att hotellet känns överbefolkat, det går snabbt att få hjälp och du får den där lite lyxigare känslan. Restaurangen och baren har gått om platser och hållare en hög kvalitet på så väl inredning som det som serveras. Det är även här som du kan ta del av frukosten.

Hotellets läge uppskattas av många och du har nära till flera tunnelbanestationer (närmst vid Triumphbågen) som du sedan kan ta dig till de delar av staden du önskar. Från hotellet har du drygt 2,3 km till Eiffeltornet och 1 km till det populära shoppingcentret Palais des Congres de Paris.

Hotellet hjälper gärna till med bokning av biljetter och guidade turer. Om du ännu inte fått tillgång till ditt hotellrum eller av andra anledningar behöver bagageförvaring så finns detta få. Hotellet kan även bistå med tvättjänster och barnpassning.

Alla hotellrum är lyxigt inredda och har platt-TV med stort kanalutbud, gratis wi-fi, hårtork, badkar, premiumsängar, minibar m.m. Rummen är utspridda på hotellets 6 våningar och incheckning till rummen påbörjas kl 15:00. Utcheckning av rummen sker senast kl 12:00.

från 1671 krSök pris & rum

Karta

Fler hotell i Paris

Detta finns nära hotellet...